Crowdfunding voor campagne Containment Nu!

Nederland lijkt niet te willen indammen, de tweede piek is begonnen, en het publieke debat over de strategie komt te langzaam op gang. Kritiek op de Nederlandse coronastrategie klinkt nu wel, maar is nog gefragmenteerd, en Containment Nu krijgt nauwelijks aandacht in de media.

Daarom moeten we onze eigen stem luider maken. We moeten campagne voeren: met publieke acties, online advertenties, of advertenties in dagbladen, of zelfs een spotje op tv. Want de tweede piek is begonnen, en er is geen tijd te verliezen.

Daar hebben we budget voor nodig. De mensen achter Containment Nu hebben tot nu toe maandenlang hun eigen tijd en geld in Containment Nu gestoken; als we meer impact willen hebben, moeten we dit samen doen. We kunnen elke donatie goed gebruiken, groot of klein.

Over Containment Nu

Containment Nu is een grassroots mensenrechtenorganisatie de strijdt voor een containmentstrategie die het virus maximaal indamt, naar voorbeeld van landen als Duitsland en Zuid-Korea. Lees onze strategie-analyse, ons 5-puntenplan voor serieus indammen, bekijk de Maatregelen-monitor of lees ons Dossier Veilig Onderwijs en Kinderen.

Als je aangeeft dat je op de hoogte wil blijven, dan nemen we contact met je op over het vervolg!

Noot: donaties worden overgemaakt aan Bureau Bolster B.V., een bureau voor website-ontwikkeling waarvan de eigenaar een van de initiatiefnemers is van Containment Nu. De website-infrastructuur met donatiemodule wordt kostenloos ter beschikking gesteld aan de campagne. Over de ontvangen donaties alsmede de besteding ervan zal maandelijks worden gerapporteerd op containmentnu.nl. Een eventueel overschot op deze campagne zal worden gedoneerd aan een nader te kiezen goed doel met ANBI-status als algemene gift.

Uitklappen
10
25
100