Zero Covid Day of Action - Manifestatie

De Zero Covid Day of Action

Op 10 april is de wereldwijde Zero Covid Day of Action. Na meer dan een jaar tolerantie voor het virus zijn we de massale schade aan de volksgezondheid, economie en maatschappelijk weefsel zat. Daarom organiseert een reeks organisaties de Zero Covid Day of Action. In Nederland wordt deze dag vormgegeven door de Zero Covid Challenge: upload een korte video over waarom u graag minder of geen virus wil!

De manifestatie wordt gehouden onder de paraplu van Containment Nu!, Geen Dor Hout, VergeetOnsNietHugo, Scholen Veilig, Scholenmeldpunt, en de Zero Covid Alliance.

Online manifestatie: 10 april om 15:00

Er is ook een online manifestatie met een lijst interessante panelleden, die ieder vanuit hun specifieke invalshoek een licht schijnen op het hoe en waarom van Zero Covid.

Datum en tijd: 10 april 15:00-17:00

Lokatie: online, deelnemers via Zoom en toehoorders via live video feed en later de opname.

Registratie gewenst

U kunt zich hier registreren! Als de registratie gesloten is kunt u het evenement live volgen via Facebook, de link komt op deze pagina te staan.

  • Amrish Baidjoe @Ammer_B is een vooraanstaande veldepidemioloog, internationaal actief en werkzaam bij onder andere het Rode Kruis, en lid van het @C19RedTeam (zijn deelname als panellid staat los van het Red Team).
  • Jelena Milosevic @_j3lena_ is verpleegkundige en zette zich succesvol in voor FFP2 maskers in de Kamer voor grote delen van de zorg.
  • Vicky van der Togt @Vickyvdtogt leidt de Zero Covid Alliance @ZCDayofAction en co-leidt @containmentnu met Michael Blok @misterblok.
  • John Arts @JohnArts15 is geschiedenisleraar en activist voor beter en veiliger onderwijs. Hij verscheen ook in @Nieuwsuur en andere media als bezorgde onderwijzer.
  • Abdulhaq Compier @Compier_MD is psychiater en schreef onlangs een artikel over #LongCovidKids.
  • Eva Parro de la Paz epdelap strijdt met #VergeetOnsNietHugo voor een rechtvaardige prikorde.